de eerste rode peper behandeling, twee maanden later

In mijn eerdere blogs, Pepers tegen de pijn? En De eerste rode peper behandeling, heb ik jullie verteld over dat ik een behandeling met rode peper zou krijgen tegen de zenuw steken in mijn voeten. En heb ik verteld hoe de behandeling was gegaan. Inmiddels zijn we twee maanden verder, dus tijd voor een update!

De eerste dagen had ik nog aardig last van het brandende gevoel onder mijn voeten vooral als ik stil stond. Maar na een paar dagen trok dat langzaam weg. Ik merkte al snel dat de zenuw steken weg waren.

We zijn nu twee maanden verder, maar inmiddels komen de steken wel weer terug. Het is nog niet zo erg als voor de behandeling, de steken zijn nog niet zo vaak als toen. En als ik een steek heb zijn ze minder intens. Dus dat is heel fijn.

Onlangs had ik telefonisch contact met de pijn arts die dit had voorgeschreven. Verteld over mijn ervaringen en dat het wel echt heeft geholpen. Ook verteld dat ik helaas van de lage dosis medicatie die ik had gekregen om de pijn te onderdrukken in de rest van mijn lijf, mij niet hielp omdat ik erg last van de bijwerkingen kreeg. Dus dat ik daar weer mee was gestopt. Dit begreep hij wel maar vond het wel jammer dat ik zelfs van die lage dosis mij zo beroerd voelde.

Hij heeft voor mij een nieuwe afspraak gemaakt voor de volgende peper behandeling. Die krijg ik 18 april. Ik ben benieuwd of deze ook weer zo goed gaat helpen. Ook heeft de arts een pijnstillende crème voorgeschreven, die ik ook kan gebruiken tegen de pijn. Deze heb ik nog niet ontvangen. Maar als ik dat een tijdje heb gebruikt zal ik ook zeker laten weten of ik daar baat bij heb.

Dus op naar 18 april en hopen dat het weer net zo goed werkt als de vorige keer. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven