Hallo lente

Het lijkt eindelijk zo ver te zijn. De lente komt er echt aan! Dat word weer genieten van het zonnetje!

Ik ben er echt aan toe. Weer zon, lekker weer, vogeltjes die fluiten, maar vooral makkelijker kunnen bewegen. Want ja die winter heeft altijd een enorme invloed op mij.

De kou kan ik wel tegen. Daar kan je je op kleden en daardoor heb ik een iet zo’n last van. Maar die regen.. ik haat het. Het vocht gaat altijd in mijn lijf zitten. Ik word stijf, krijg gewoon ernorm last van mijn lijf. Maar dat herkennen vast meer mensen met reuma gerelateerde klachten.

Ik kijk ook elke keer op tegen de herfst en de winter. Gewoon omdat ik weet dat ik weer zo last van mijn lijf ga krijgen. Voor mijn gevoel duurt de herfst en de winter ook altijd zo lang maar dat is natuurlijk niet zo.

Maar gelukkig lijkt de lente nu toch echt door te breken. Het zonnetje is er af en toe bij, de vogeltjes beginnen weer actief te worden. Ik kan niet wachten om elke dag weer lekker op mijn balkon te kunnen ontbijten. Helaas heb ik maar heel even in de ochtend de zon op mijn balkon, maar daar geniet ik dan wel optimaal van.

Vandaag was het dan ook tijd om het balkon weer lente / zomer klaar te maken. Ramen gezeemd, de balustrade schoongemaakt en zelfs het kunstgras wat op mijn balkon ligt geveegd. De ramen van mijn balustrade zijn weer drie tinten lichter nadat de vuiligheid van de winter er af was haha.

Dat word weer genieten!

Foto van mijn balkon met een bankje, twee stoelen en een tafeltje. Op de grond ligt kunstgras

Plaats een reactie